Vam grozi odvzem vozniškega dovoljenja?

Ste prejeli sklep o prenehanju veljavnosti vozniškega dovoljenja?

Se bojite visokih stroškov pri izgubi vozniškega dovoljenja?

Naša pomoč in preprečitev odvzema vozniškega dovoljenja sta mnogo ugodnejša od ponovnega opravljanja vozniškega izpita. Ponovno opravljanje vozniškega izpita vas bo stalo več kot 1.000 EUR, cena za pravno pomoč pri tem, da vam vozniškega dovoljenja ne odvzamejo pa se giblje med 200 in 400 EUR, odvisno od kompleksnosti primera.

Ekipa izkušenih pravnih strokovnjakov zagotavlja pravno pomoč in svetovanje, da bo odvzem vozniškega dovoljenja samo začasni in boste prejeli vozniško dovoljenje hitro nazaj.

Vozniško dovoljenje je v Sloveniji za mnoge življenjskega pomena in odvzem vozniškega dovoljenja lahko pomeni pravo katastrofo.

Naši pravni strokovnjaki vam bodo pomagali pripraviti pisni predlog za odložitev izvrševanja prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja in s tem zmanjšali možnost izgube oz. odvzema vozniškega dovoljenja, da vam bo izrečena preizkusna doba.

Na Vozniska.si deluje ekipa izkušenih pravnih svetovalcev, ki smo si zadali cilj pomagati ljudem, ki so izgubili vozniško dovoljenje.

Potrudili se bomo v najkrajšem možnem času podati pravno-strokovno mnenje, svetovati in predlagati rešitev, da dobite vaš vozniški izpit nazaj. Pohvalimo se lahko z visoko uspešnostjo rešenih primerov.

Si ne predstavljate življenja brez vozniškega izpita?

Potem ne odlašajte, ker stvar ni nerešljiva.

Brez nakladanja in skritih stroškov!

Pomoč pri odvzemu izpita na voljo takoj!

  • osebna obravnava vašega primera,
  • visoka uspešnost pri ohranitvi vozniškega dovoljenja,
  • hitra in takojšnja pomoč!

Po uradni statistiki, v 80% voznikom sodišča vrnejo vozniško dovoljenje z določitvijo preizkusne dobe. Potrebujete le pravi nasvet in pomoč izkušenih pravnih strokovnjakov.

Policija.si

Niste prepričani kakšne so posledice? Ne poznate postopka?

Ne veste kam spada vaš primer? Brez skrbi, izpolnite naslednji obrazec ali nas pokličite na tel. št. 031 519 454 in hitro bomo ugotovili kako vam lahko pomagamo.