Vam grozi izguba vozniškega dovoljenja?

Ste prejeli sklep o prenehanju veljavnosti vozniškega dovoljenja?

Se bojite visokih stroškov pri izgubi vozniškega dovoljenja?

Naša pomoč in preprečitev odvzema vozniškega dovoljenja sta mnogo ugodnejša od ponovnega opravljanja vozniškega izpita. Ponovno opravljanje vozniškega izpita vas bo stalo več kot 1.000 EUR, cena za pravno pomoč pri tem, da vam vozniškega dovoljenja ne odvzamejo se giblje med 200 in 400 EUR, odvisno od kompleksnosti primera.

Naši pravni strokovnjaki vam bodo pomagali pripraviti pisni predlog za odložitev izvrševanja prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja ali pisni predlog za odložitev izvršitve prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja in s tem zmanjšali možnost izgube ali odvzema vozniškega dovoljenja ali pa vam pomagali in zagotovili pogojna vrnitev vozniškega dovoljenja.

Na Vozniska.si deluje ekipa izkušenih pravnih svetovalcev, ki smo si zadali cilj pomagati ljudem, ki so izgubili vozniški izpit.

Potrudili se bomo v najkrajšem možnem času podati pravno-strokovno mnenje, svetovati in predlagati rešitev, da dobite vaš vozniški izpit nazaj. Pohvalimo se lahko z visoko uspešnostjo rešenih primerov.

Si ne predstavljate življenja brez izpita?

Potem ne odlašajte, ker stvar ni nerešljiva.

Brez nakladanja in skritih stroškov!

Pomoč pri odvzemu izpita na voljo takoj!

  • osebna obravnava vašega primera
  • visoka uspešnost pri ohranitvi vozniškega dovoljenja
  • hitra in takojšnja pomo

Po uradni statistiki, v 80% voznikom sodišča vrnejo vozniško dovoljenje, z določitvijo preizkusne dobe. Potrebujete le pravi nasvet in pomoč izkušenih pravnih strokovnjakov.

Policija.si

Niste sigurni kakšne so posledice? Ne poznate postopka?

Ne veste kam spada vaš primer? Brez skrbi, izpolnite naslednji obrazec ali nas pokličite na tel. št. 031 519 454 in hitro bomo ugotovili kako vam lahko pomagamo.