O Vozniška.si

O vozniska.si

Kdo smo

Smo izkušeni pravni in ekonomski strokovnjaki z odlično mrežo kontaktov pri specializiranih odvetniških pisarnah. Ščitimo vaše interese na področju delovnega prava in prava potrošnikov. Specializirani smo za prometne nesreče, poravnave pri prometni nesreči, nudenju pravne pomoči pri odvzemu vozniškega dovoljenja.

Kaj nudimo

S svojo ekspertizo in storitvijo pravnega svetovanja ter priprave dokumentacije vam stojimo trdno ob strani v primeru kršitve delovnega prava ter različnih primerov kršitev, odpovedi in drugih neustreznih ukrepov, ki jih sprejemajo delodajalci. Poleg tega se ukvarjamo tudi s pravom potrošnikov in sicer specifično z odpovedmi že plačanih ali delno plačanih turističnih aranžmajev, zahtevki za vračilo stroškov in nadomestili zaradi odpovedi letalskih letov, ladijskih potovanj ter drugih vrst transporta. Če ste plačali nastanitev, smučarske karte, transport, vam pomagamo pridobiti že vplačana sredstva, saj zaradi višje sile ne morete koristiti storitev – seveda v primeru, da vam ponudnik tega ni uredil že sam.

Naša zaveza

Strokovni in individualiziran pristop k vašem primeru ter pomoč pri ustrezni pripravi vse potrebne dokumentacije, če je takšna potrebna. Preučimo vaš primer, podamo vam pravno mnenje ter vas ali vaše sodelavce podpremo v vseh postopkih. V primeru, da je to potrebno, vam priporočimo tudi izkušenega specializiranega odvetnika za vaš primer, ki bo ščitil vaše interese.

Že sami pa storimo vse potrebno, da zaščitimo interese vas, vaše družine, bližnjih ali vašega kolektiva. Pripravimo tudi ustrezne temelje za pravdne postopke. Reagiramo hitro ter odločno, da vam ne bo potrebno izgubljati časa in živcev, predvsem pa vam z našimi obsežnimi izkušnjami stojimo ob strani celo pot.

Upravljalec osebnih podatkov spletnega mesta https://vozniska.si/ je:

Vozniška d.o.o.

Langusova ulica 5,

1000 Ljubljana,

MŠ: 9140948000,

DŠ: 76368742;

e-mail: pomoc@vozniska.si.

Družba je vpisana v sodni register v Ljubljani po Srg 2008/24522. Odgovorna oseba Matej – Karel Pleiweiss.

Pravnoorg. oblika je družba z omejeno odgovornostjo.

Jan Baksa Lesjak

Jan Baksa Lesjak vodi oddelek za pravno svetovanje v družbi Vozniška d.o.o.

Odgovoren je za strukturiranje oddelka ter mreže zunanjih strokovnjakov in specializiranih odvetniških pisarn. Glavni namen in cilj je zagotoviti cenovno dostopno pravno svetovanje in podporo fizičnim osebam in potrošnikom.